Ken je onze verschillende soorten thermosokken al?

Ken je onze verschillende soorten thermosokken al?

Onze thermosokken display bestaat uit verschillende soorten thermosokken.

 

2-pack thermosokken

Met onze 2-pack thermosokken biedt u de klant de mogelijkheid om nooit meer koude voeten te hebben. Dankzij de unieke samenstelling van materiaal zijn deze thermosokken zeer comfortabel en sterk van kwaliteit en voelt zacht en warm aan tijdens het dragen in schoenen. 

 

Thermo werksokken

Daarnaast bieden wij stevige thermo werksokken die je voeten heerlijk warm en droog houden tijdens het werk. De sokken zijn voorzien van een naadloze teensectie waardoor je geen last hebt van irritatie in de sok. De sokken zijn gemaakt om wrijving en langdurig dragen aan te kunnen. Ze zijn bijzonder sluitvast en gaan daarom extra lang mee. Onze thermo werksokken zijn tevens anti transpirerend door hoge katoengehalte.

 

Wollen thermosokken

De winterse wollen damessokken hoeven niet saai te zijn. Deze trendy thermosokken hebben een mooi norwegian print design en zijn gemaakt met een combi van kwaliteits wol en acryl. Hierdoor zijn de sokken zowel warm als elastisch en zakken niet snel af. 

 

Miré Thermosokken

Onze enige echte Miré sokken zijn echt een aanrader en geven je voldoende grip en verwennen je voeten met hun badstof. Daardoor zijn het ideale anti-slip sokken voor veel doeleinden:

Comfortabele huissokken:

De zachte badstof verwent je voeten en de siliconen ABS noppen geven goede grip. De anti-slip nopjes zijn vlak iin plaats van bol voor extra comfort bij het lopen.

Anti-slip sportsokken:

Onze anti-slip sokken zorgen voor voldoende grip bij sporten als Yoga en pilates. Ze worden vaak ook wel yogasokken of pilatessokken genoemd.

Veilige anti-slip sokken voor ouderen:

Anti-slip sokken worden door senioren veel gedragen voor hun veiligheid. In het ziekenhuis of verpleeghuis worden deze sokken door de zorg vaak aangeraden, om uitglijden te voorkomen.


Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze digitale nieuwsbrief!