Elk display is uniek in zijn gebruik
Miré mode staat voor passie, kwaliteit en goede service

Wat wij bieden

Onze mode-accessoires zijn van hoge kwaliteit en worden in consignatie geleverd. Hierdoor hoeft u niet te investeren in voorraad en blijft u niet met winkeldochters zitten. Daarnaast zorgen wij met onze servicebezoeken dat u altijd bent voorzien van de nieuwste collectie.

neem contact op

Presentatie

Om de verkoop zo succesvol mogelijk te maken hebben wij per productgroep een speciaal ontwikkelde display die wij u gratis ter beschikking stellen en u in bruikleen van ons ontvangt. Elk display is uniek in zijn gebruik voor de optimale verkoop.

NEEM CONTACT OP

Levering

Uw vertegenwoordiger zal uw winkel om de 4-8 weken bezoeken voor een service bezoek. Tijdens het service bezoek zal de vertegenwoordiger het assortiment weer nakijken, netjes maken en aanvullen zodat de verkoop optimaal blijft.

neem contact op

Garantie

Mire Mode staat voor kwaliteit. Onze producten worden dubbel gecheckt door onze kwaliteitscontroleurs. Tijdens een kwaliteitscontrole kunt u denken aan stiksels, ritsen, voeringen etc. Hierdoor zijn de artikelen kant en klaar voor de verkoop zodra ze in de winkel aankomen. Doordat wij overtuigd zijn van onze kwaliteit, durven wij ook een garantietermijn te bieden van 6 maanden per verkocht artikel.

Prijzen

Onze producten zijn voorzien van ean-code en verkooprijs, hierdoor hoeft u geen werk te verrichten aan prijzen of stickeren van onze producten. Alles wordt kan-en-klaar geleverd zodat u meteen kunt gaan beginnen met wat u het liefst doet, namelijk verkopen.

Onze partners

Meer dan 100 bedrijven gingen u voor.

Gerelateerde pagina's

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze digitale nieuwsbrief!